Διαφήμιση
Κυριακή, 29 Μάιος 2016 20:48

Και οι εκθέσεις Musikmesse και Prolight + sound της Φρανκφούρτης συμμετείχαν με επιτυχία στη Music World Expo μέσω του γραφείου τους στην Ελλάδα…

Η Messe Frankfurt Greece, δηλαδή τα Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Music World Expo 2016 στο Ζάππειο. Ως γνωστόν η εταιρία αναλαμβάνει να κλείσει χώρους στις εκθέσεις τις Φρανκφούρτης για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες καθώς και να κανονίσει όλο το ταξιδιωτικό τους πακέτο και τη διαμονή τους εκεί.
Επιπρόσθετα, όσοι ενδιαφέρεστε απλά να επισκέπτεστε κάθε χρόνο τις εν λόγω εκθέσεις της Φρανκφούρτης μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο Ελληνικό Γραφείο για πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα (αεροπορικά, ξενοδοχεία, εισιτήρια εισόδου κλπ) σε προσιτές τιμές. Φυσικά η εταιρία εκπροσωπεί όλες τις εκθέσεις της Messe Frankfurt και όχι μόνο τις Musikmesse και Prolight + sound, απλά αναφέρουμε αυτές διότι αυτές απευθύνονται στο κοινό της έκθεσης Music World Expo…
Ιδού το δελτίο τύπου που λάβαμε από τη Messe Frankfurt Greece μετά την έκθεση του Ζαππείου…

Δελτίο τύπου - Messe Frankfurt Greece
«Επαγγελματικές επαφές, συναντήσεις, συνεργασίες, καινοτομίες, τάσεις κι εξελίξεις του κλάδου, εορταστική ατμόσφαιρα, άριστη διοργάνωση – έτσι θα περιγράφαμε με λίγες λέξεις τη Music World Expo 2016! Στο περίπτερό μας είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με συνεργάτες μας που γνωρίζουν κι έχουν ήδη συμμετάσχει στις εκθέσεις Musikmesse και Prolight & Sound της Messe Frankfurt, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες επαφές με επαγγελματίες και κλαδικούς φορείς που τους ενδιαφέρει να ενημερώνονται αλλά και να παρακολουθήσουν τις εκθέσεις από κοντά.

Η παρουσία όλων των μεγάλων εταιριών από τον κλάδο μουσικής και τεχνολογίας ήχου, πολλών γνωστών μουσικών και καλλιτεχνών αλλά και πληθώρας ανθρώπων που αγαπούν τη μουσική επισφράγισαν την επιτυχία και την κορυφαία θέση της έκθεσης αυτής στον κλάδο, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις έδωσαν το δικό τους παλμό. Οι διοργανωτές άλλωστε, με τη μεγάλη εμπειρία τους, την άψογη οργάνωση, την αγάπη και τη γνώση για τον κλάδο δεν μπορούσαν παρά να οργανώσουν ένα τόσο επιτυχημένο event!».

Επαφή
Messe Frankfurt Greece

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση